Bet365 Bingo Bonus

Bet365 är ett välkänt spelbolag med sin fokus på spel och vadslagning online. Vi ska gräva lite djupare och undersöka Bet365s bingo bonus. Bet365 har över 2 miljoner kunder idag och det är främst sportsbetting och poker som spelas. På senare tid så har även bingosatsningen börjat dra fler spelare och många spelare gillar att kunna spela allt på ett och samma ställe.

Bonus information

Som ny kund på bet365 bingo så får du en bingo bonus. Läs igenom reglerna och villkoren på den innan du drar igång så att du vet vad som gäller. Sen får du även 50 % insättningsbonus upp till 1000 kronor på framtida insättningar.

Lojalitetsbonus

bet365 bingo bonus

Bet365 bingo har även ett lojalitetsprogram där man får kontantbelöningar genom att spela bingo. Om du är en lojal bingospelare. Du får lojalitetspoäng så fort du spelar bingo för riktiga pengar och sen växlar du enkelt in poängen. Du får 100 kronor för varje 1000 lojalitetspoäng som du lyckas samla ihop. Du får även poäng när du spelar på slots och skraplotter hos bet365.

Bet365 fakta

Utöver bet365 bingo bonus så finns det mängder av tillfälliga erbjudanden och kampanjer. Här hittar du höjdpunkterna just nu och några fördelar med att spela bingo hos bet365.

  • 250 kronor bingo bonus på första insättningen
  • 50 % bonus på alla insättningar där efter
  • Det finns både 75 och 90-bollars bingo
  • Support på svenska via e-post, live chat eller telefon
  • Gratis Bingotimme – Varje dag mellan 17.00 och 18.00 är det gratis bingo med chans att vinna 500 kronor

Så här får du din bet365 bingo bonus

1. Skapa ett nytt konto på bet365 bingo.
2. När registreringen är klar, klicka på ”Mitt konto”.
3. För att se vilka bonusar som finns tryck på ”Tillgängliga erbjudanden”.
4. Välj ”Skicka erbjudandekod igen” (du får då en kod skickad till den e-post du angav när du registrerade kontot).
5. Klicka ”Ange erbjudandekod” och skriv i koden som du fick skickad till din e-post.
6. Nu har du aktiverat bet365 bingo bonus och du kan se vilka krav som gäller för att bonusen ska betalas ut och hur mycket du får.

Vi hoppas att ni har glädje av denna bet365 bingo guide och att ni nu får maximal bingo bonus hos bet365 när ni skapar ett nytt konto. Många spelare glömmer detta första gången och går därför miste om en hel del gratis pengar.