Betsson Bingo Bonus

Betsson bingo är en av de första bingosajterna som lanserades och vi har bästa Betsson bingo bonus att erbjuda våra läsare. Sajten har hela tiden förbättrats och håller idag väldigt hög klass. Vi har tittat lite närmare på Betsson Bingo och vi har testat Betsson bingo bonus för att se hur bra den är. Det första man lägger märke till när man spelar bingo här är att det är väldigt mycket människor i chatten och chatt-värdinnorna har verkligen fullt upp.

Bonus information

Vi börjar med att registrera ett helt nytt konto och utnyttja Betsson bingo bonus. Denna bonus är en insättningsbonus på upp till 300 kronor. Först sätter man in pengar via länken neda(300 kronor för maximal bonus). Sen behöver du inte känna dig orolig för att du inte kan se dina bonuspengar. Så fort du köpt brickor för 300 kronor så dyker denna Betsson bingo bonus upp på ditt konto. Sen när du väl ser dina pengar så måste du omsätta bonusen 10 gånger innan du kan ta ut den. Skulle du förlora dina bonuspengar så behöver du inte oroa dig men om du vinner så är det 10 gånger du måste omsätta bonusen och sen kan du plocka ut dina härliga pengar.

Jackpott

Betsson Bingo Bonus

När du spelar bingo hos Betsson så finns det två olika jackpotter som du kan vinna riktigt stort på. Det finns en jackpott i 75 bollarsrummet och en i 90 bollarsrummet. Alla spel i dessa rum bidrar med pengar till jackpotten. En liten summa från varje bricka bygger upp en gigantisk jackpott. Jackpotten är aldrig noll eftersom så fort någon vinner den så går Betsson Bingo in med en viss summa pengar som ger ett startvärde.

Startvärdet för 75 bollars jackpotten är 30.000 kr
Startvärdet för 90 bollars jackpotten är 50.000 kr

Utöver en trevlig bingo bonus och två saftiga jackpottar så finns det mängder av extrapriser som delas ut. Det är betydligt enklare att vinna extrapriser än jackpottarna så klart. Ett exempel på ett extrapris som du kan vinna just nu är när du spelar Modebingo så vinner du shopping för 10 000 kronor om du får bingo inom 52 bolldrag. I Resebingo får du en resa för 50 000 kronor inom 43 bolldrag. Det finns 13 olika extrapriset att spela om och det gör det hela lite roligare när man vet att det finns extrapriser att vinna.

Slutord

Betsson Bingo är ett av de bästa bingorummen just nu och tack vare många spelare och många priser så finns det stora vinster här. Betsson har betalt ut vinster på över 1 miljon kronor till bingospelare och det är väldigt ovanligt med så stora vinster i bingo. Utnyttja ni Betsson bingo bonus så har ni en bra chans på jackpotten utan att behöva riksera så mycket pengar själv.

Besök Betsson Bingo