Ladbrokes Bingo Bonus

Just nu kan alla www.bingobonus.se läsare få en Ladbrokes bingo bonus på 200 kronor. Denna bonus fungerar som så att du sätter in 100 kronor och spelar på Ladbrokes Bingo. Skulle du sen förlora dina 100 kronor så får du 200 kronor tillbaka att spela för som bingo bonus. Det är en ganska enkel och snabb bonus som ger dig många extramöjligheter att vinna pengar.

Så här hämtar du din bonus

 1. Registrera ett konto här – För att kunna spela bingo hos Ladbrokes så måste du registrera ett konto. Det är en väldigt enkel process och det tar bara någon minut. Du följer instruktionerna och fyller i uppgifterna. Det man måste uppge är kontodetaljer, användarnamn och lösenord.
 2. Gör en insättning på 100 kronor eller mer – Så fort du är klar med registreringen så kan du sätta in pengar till ditt Games-konto på Ladbrokes. För att kunna få din Ladbrokes bingo bonus så behöver du sätta in 100 kronor eller mer på ditt Games-konto. Det finns många olika metoder att sätta in pengar på och du kan välja den metoden som passar dig bäst.
 3. Välj ditt eget bingoalias – Sen är det dags att välja ditt bingoalias och det är det namnet som andra spelare kommer att se dig som. Välj aldrig samma alias som du har kontonamn utan det är bra att ha två olika för säkerhetsskull.
 4. Ladbrokes Bingo Bonus

  Efter dessa enkla steg så är du redo att spela bingo hos Ladbrokes och du är även redo att motta din Ladbrokes bingo bonus. Så fort du har förlorat dina första 100 kronor på bingo så kommer du kunna hitta din bingo bonus på 200 kronor på ditt Games-konto (senast 72 timmar efter att du uppfyllt alla krav). Tänk på att du måste handla bingobrickor för Ladbrokes bingo bonus så du kan inte ta ut pengarna direkt.

  Att spela här

  Ladbrokes Bingo har en trevlig och enkelt bingomjukvara som gör att spelet flyter på bra. Här finns en svensk bingo vilket gör det även socialt stimulerande och man hittar alltid roliga chattar. Ladbrokes är en av världens största spelbolag och har däfrför råd att ge en bra utbetalningsprocent till sina spelare. Man behöver inte ladda ner någon mjukvara och installera på sin dator utan det går bra att spela direkt i webbläsaren. Med en ganska liten men snabb Ladbrokes bingo bonus så kan man enkelt komma igång och prova hur det är att spela bingo här utan att riskera mer än 100 kronor själv. Ge Ladbrokes Bingo en chans och du kommer att förstå varför så många spelar just här.

  registrera dig