Maria Bingo Bonus

Maria Bingo är just nu väldigt hett och vi kan erbjuda våra läsare en Maria Bingo Bonus utöver det normala. Maria Bingo har vuxit fram till att bli en av de mest populära bingosajterna och du har säkert sett reklam för Maria Bingo på TV. Som ny spelare får du hos oss en Maria bingo bonus på din första insättning på 100 % upp till 250 kronor. Sätter du in 250 kronor och spelar bingo för det så får du 250 kronor till av Maria Bingo.

Maria Bingo Bonus

Maria Bingo Störst på Bingo i Sverige

Maria Support

Maria Bingo är en av de största på bingo i Sverige. Det finns ofta mellan 500 och 1000 bingospelare online samtidigt här. Du spelar så klart i svenska kronor och allt finns på svenska. Man har valt att dela upp bingohallarna per land och språk så när du spelar bingo på Maria Bingo så spelar du i ett rum med andra svenskar. Den vanliga typen av bingo som spelas är amerikansk 75 ball bingo och det finns då 75 stycken bingobollar. Tack vare en Maria Bingo bonus som ligger bland de bästa i Sverige så lyfter även detta sajten.

Största vinsten på Bingo

Maria Bingo har betalat ut den största bingovinsten någonsin genom tiderna. Den 21/2 2010 vann en spelare vid namn Westman1 otroliga 1,3 miljoner på Maria Bingo. Det är inte bara den största utbetalningen för Maria Bingo utan för alla andra bolag. Aldrig tidigare har en spelare vunnit så mycket på ett bingospel online på en jackpot. Även tidigare har Maria Bingo haft rekordet och då var det 1,2 miljoner som vanns under 2008. Som ni ser så är Maria Bingo kända för att ha många storvinster. Det kan så klart bero på att många spelar här tack vare Maria bingo bonus och summorna växer, men är man ute efter en storvinst så är detta rätt ställe för dig.

Utöver bingo så finns det flera casinospel att välja på. Det finns allt från spelautomater som Arabian Night och Mega Fortune till lite mer vanliga bordsspel som Baccarat och Roulette. Andra spel som är populära hos Maria Bingo är skraplotter som hela tiden växer på Internet. Skraplotter på nätet har en betydligt bättre utbetalning än vanliga trisslotter.

Slutord

Maria Bingo har ett riktigt bra rykte online och det är inte svårt att förstå varför. Maria bingo bonus är en av marknadens bästa just nu. Är du ute efter en trevlig bingosajt med många svenskar och en trevlig chatt så är detta rätt plats för dig.