Nordicbet bingo bonus

Nordicbet är ett stort spelbolag som erbjuder nästan allt. Vi ska så klart fokusera på bingodelen här och Nordicbet har en riktigt bra bingo bonus för nya kunder som registrerar sig. Bonusen är väldigt enkel och fungerar som så att du sätter in och spelar för 50 kronor eller mer så får du 200 kronor gratis att spela för av Nordicbet Bingo. En väldigt bra och enkel bonus för alla som vill prova på Nordicbet Bingo.

Hämta Nordicbet bingo bonus här >>

Bingospel
Här kan du läsa lite mer om de olika bingospelen som finns hos Nordicbet.

  • Blue Room – Ett 76 bollars bingorum med alla typer av spelare. Här kan du vinna Blue progressive jackpot som startar på 25 000 kronor och hela tiden växer.
  • Green Room – Ett 75 bollars bingorum med en progressive jackpot som startar på hela 50 000 kronor. Det finns alltså en växande jackpot som kan bli din med lite tur när du spelar här.
  • Yellow Room – Nordicbets egna 75 bollars bingorum. Här kan du vara säkert på att du endast spelar mot andra spelare från Nordicbet.
  • White Room – Detta är ett 90 bollars bingorum med en progressiv jackpot som startar på hela 100 000 kronor. Vill du vinna stort så är detta något för dig.
Nordicbet Bingo

Inte nog med att du får en bra Nordicbet bingo bonus utan det finns även mängder av andra kampanjer som hela tiden är igång. Varje fredag mellan 20:00 och 21:00 är det happy hour och då kan man spela gratis bingo och samtidigt vinna riktiga pengar.

Det finns även allt från lunchbingo till party bingo som går av stapeln den sista fredagen i månaden. Som du ser så finns det mycket att göra på Nordicbet Bingo och det är ständigt nya aktiviteter.

Om Nordicbet
Nordicbet är ett spelbolag som numera ägs av Betsson. Därför kan man känna sig helt trygg när man spelar på Nordicbet att allt går rätt till. Förutom Bingo så erbjuder Nordicbet även spel på Casino, Poker och odds. Registrerar du ett konto på Nordicbet så kan du använda samma konto för att spela alla olika sakerna och du flyttar enkelt pengar mellan.

Vi hoppas att ni nu vet lite mer om Nordicbet Bingo och att ni vet vad som gäller. Vi hoppas även att ni tack vare oss nu kan dra nytta av maximal Nordicbet Bingo bonus på 200 kronor så att ni inte missar något. Nordicbet lanserar hela tiden nya erbjudande så slå ett öga under Bingo och Erbjudande på Nordicbet.com för att se de absolut senaste erbjudandena.