Unibet Bingo Bonus

Unibet Bingo växer snabbt och nu har vi glädjen att kunna erbjuda våra läsare en Unibet Bingo bonus på 200 % upp till €50. Det är inte vår bästa bonus men helt klart en bonus som är värd att köra. Den fungerar som så att du sätter in €25 och får €50 i Unibet Bingo bonus. Endast spel för riktiga pengar på Bingo räknas för att få bonusen. Så får du har spelat för €25 så kan du kvittera ut din Unibet Bingo bonus på €50.

Hämta Unibet Bingo Bonus här >>

Unibet Bingo Bonus

Unibet är ett spelbolag som de flesta av er känner till och kan lita på. Unibet finns till och med på svenska börsen. Det är inte bara bingo man kan spela hos Unibet utan det erbjuds hela paketet med spel på Casino, odds och poker. Du kan använda samma konto oavsett vad det är du vill spela och det gör det väldigt smidigt att ha allt under ett och samma tak.

Unibet har ett väldigt populärt chattrum rä du kan träffa och lära känna andra bingospelare från hela världen. Chattrummet är öppet för alla spelare och allt du behöver är ett konto på Unibet Bingo för att få delta.

Chattregler

  • Födelsedag – Om Chattmoderatorn skriver ”FÖDELSEDAG” innan ett spel så ska alla som vill delta skriva sina personnummer. Sen under spelets gång så ska du vänta till dina tre nummer ropas ut och när det händer så skriver du i chatten ”FÖDELSEDAG”.
  • Stege – Om Chattmoderatorn skriver stege så ska du skriva tre nummer i följd. Sen fungerar det precis som födelsedag.

Chattspelen ger dig flera extrachanser att vinna pengar när du spelar på Unibet Bingo. Om du betar av din Unibet Bingo bonus och samtidigt spelar chattspel så kan det bli riktigt lönande.

Sidospel

Ibland blir det lite dötid när man spelar bingo och Unibet har en möjlighet att spela andra sidorspel under tiden man väntar. Det finns flera trevliga spelautomater med riktigt höga jackpots som man kan spela för småpengar. Det finns även videopoker och Keno som man kan spela medan man väntar.

Allt som allt är Unibet Bingo en riktigt trevlig bingosajt med många spelare. Unibet Bingo bonus är inte den bästa vi har men som sagt är det gratis pengar i fickan så det är dumt att missa. Det är även ett bra sätt att prova på bingosajten utan att riskera så mycket av sina egna pengar.

Besök Unibet Bingo >>