Utopia Bingo Bonus

Hos oss får du just nu en Utopia bingo bonus på 100 kronor gratis + 2000 kronor i insättningsbonus. Dessutom erbjuder Utopia Bingo varje dag supertimmar till sina spelare då de kan få 50 % Utopia bingo bonus på alla sina kommande insättningar.

Utopia Bingo har ett stort utbud av roliga bingospel och även massor av roliga slotsmaskiner och skraplotter. I bingochatten är det oftast full rulle och chattvärdarna håller ofta igång frågesporter och andra chattspel. God stämning och massor av extra spänning.

Utopia Bingo

Utopia Bingo bonus och erbjudande

Utopia Bingo har som nämnts ovan en väldigt generös bingo bonus för alla sina spelare. Alla nya spelare kan få hela 100 kronor gratis i Utopia bingo bonus att spela för och alla som gör insättningar får alltid en 100 % insättningsbonus på dem. Passar man på under någon av Utopia Bingos många supertimmar får man 50 % extra på sina kommande insättningar och är man sugen på att göra en insättning någon annan gång så får man alltid 20 % extra ändå.

Spelkänsla

Det går snabbt och smidigt att komma igång med bingon hos Utopia Bingo. Som ny spelare kan du fylla i en snabbregistrering och du behöver inte ens fylla i namn och adress för att kunna få din Utopia bingo bonus på 100 kr gratis att spela för.

1. Registrera antingen ett snabbkonto på första sidan eller fyll i det lite större registreringsformuläret.
2. Aktivera ditt konto genom att klicka på länken som du fått i din e-post.
3. Logga in och antingen spela för dina gratis pengar eller gör en insättning på valfritt belopp för att ta del av 100 % Utopia Bingo bonus upp till 2000 kronor.
4. Klicka på bingo i menyn och välj ett spel.
5. Köp dina brickor och spela på!

Support

Utopia Bingo har svensk support som du antingen når genom att fylla i e-postformuläret, skicka ett e-post till support@utopiabingo.com eller ringa på 08-559 227 65. Enklast brukar vara att maila och supporten brukar svara snabbt och trevligt.

Slutord

Utopia Bingo sticker helt klart ut ur mängden. Dem har en skön design utan en massa flimmer och jobbiga reklambanners. Spelbrickan är enkelt och stilren. Som ny spelare hos Utopia Bingo får du hela 2100 kronor i Utopia Bingo bonus. 100 kronor får du helt gratis så varför inte testa och se vad du tycker själv?

Besök Utopia Bingo >>